Contactgegevens

LIFE interim

info@life-interim.nl

+31 (0)6 229 04 406 

Danielle van den Biggelaar

naar contactformulier

Life-interim projectmanagement

Uw interim Project Manager voor succesvolle projecten!

De meeste ondernemingen hebben ervaring met projecten die moeizaam verliepen, meer tijd of geld kostten dan begroot was of weinig succes opleverden. Als ervaren Project Manager kan LIFE uw facilitaire projecten binnen de gestelde tijd en het beschikbare budget realiseren.

Projecten zijn vaak complex, langdurig en kostbaar en er zijn veel mensen bij betrokken. Als opdrachtgever heeft u een plan voor ogen dat gerealiseerd moet worden, een doel dat gehaald moet worden of een innovatie die uitgewerkt moet worden. Maar hoe gaat u dat bereiken?

Het kan lastig zijn om de noodzakelijke expertise binnen het bedrijf te vinden en dat is precies waarbij een resultaatgerichte interim Project Manager u goede diensten kan bewijzen. LIFE kan u helpen met iedere fase van uw project. Het belangrijkste is dat u als opdrachtgever kunt aangeven wat u wilt; ik zorg er vervolgens voor dat het project wordt vormgegeven en op reguliere wijze verloopt.

Dat begint natuurlijk met het schrijven van een projectplan en na goedkeuring daarvan, met de bemensing. De PrinceII methodiek zal toegepast worden op een wijze die aansluit bij uw organisatie en doel. Zo houd ik als Project Manager volledige controle over het project, terwijl u op ieder gewenst moment inzicht kunt krijgen in de voortgang.

Leg mij uit wat uw plannen zijn en ik ga u helpen deze te realiseren!

Neem contact op over de mogelijkheden.