Contactgegevens

LIFE interim

info@life-interim.nl

+31 (0)6 229 04 406 

Danielle van den Biggelaar

naar contactformulier

Life interim interimmanagement NIEUW

Interim Manager & Huisvesting

Zoekt u een goede interim Facility Manager die snel de lopende zaken kan oppakken, de interne cultuur begrijpt en doelstellingen met het team weet te realiseren? Dan bent u bij LIFE aan het goede adres.

Facilitaire afdelingen veranderen steeds meer naar Regie organisaties en Demand & Supply afdelingen. Efficiency en duurzaamheid worden steeds belangrijker. Op een toekomstgerichte wijze de huisvesting en facilitaire afdeling organiseren, zijn issues waar iedere Facility Manager mee te maken heeft/krijgt. Om deze veranderingen door te voeren, te optimaliseren of tijdelijk waar te nemen kan LIFE u ondersteunen.

Maar LIFE kan u ook helpen door tijdelijk een Facility Manager te vervangen die afwezig is vanwege zwangerschap of ziekte of bij tijdelijke onderbezetting. Door de ervaring bij meerdere organisaties en instellingen, ben ik snel up-and-running en draait de afdeling gewoon door totdat de vaste bezetting weer op orde is.

Huisvesting

Bij huisvestingstrajecten of andere grote projecten komt er veel extra werk bij de Facility Manager te liggen. LIFE kan ook in die situaties de Facility Manager optimaal ondersteunen door de dagelijkse werkzaamheden over te nemen of juist om de taken van het project op te pakken en de Facility Manager te adviseren.

Bij veranderingen in uw huisvesting is het belangrijk dat een facility professional vroegtijdig in het proces aan tafel zit. Hiermee kunnen vele toekomstige besparingen en ellende voorkomen worden. Het levert vele voordelen op als al bij het ontwerp van nieuwe huisvesting gelet wordt op praktische uitvoering en onderhoud in de toekomst. LIFE heeft ervaring met het aansturen van huisvestingsprojecten, adviseren van een bouwteam en het coördineren van verhuisbewegingen.

Duurzaamheid

We zijn het aan onszelf verplicht om goed te zijn voor mens en natuur. Een Facility Manager kan hieraan goede bijdrage leveren voor uw organisatie. LIFE heeft ervaring met vele duurzame maatregelen die echt niet altijd duurder zijn. Door creatief te kijken naar de wensen kunnen hele duurzame oplossingen gerealiseerd worden. Circulaire economie en de uitvoering van de participatiewet zijn oplossingen waarmee een LIFE interim Facility Manager uw organisatie kan helpen.

Neem contact op, dan kunnen we kennis met elkaar maken.