Contactgegevens

LIFE interim

info@life-interim.nl

+31 (0)6 229 04 406 

Danielle van den Biggelaar

naar contactformulier

Life-interim Inkoop

Inkoop en Contractmanagement

Het belang van professionele inkoop en contractmanagement wordt de laatste jaren steeds beter ingezien. LIFE kan u helpen om capaciteitsproblemen op te lossen bij uw inkoopafdeling of contractmanagement en daarmee grote voordelen behalen.

LIFE is inzetbaar als Inkoop Manager, Commodity Manager of Inkoop Specialist. Een facilitair inkoopproject wordt projectmatig aangepakt waarbij niet alleen de prijs belangrijk is, maar vooral dat het gecontracteerde product of dienst past bij uw organisatie en budget. Daarbij moet al bij aanvang van het inkooptraject ruime aandacht zijn voor eventueel onderhoud en duurzame gevolgen.

Het gaat er vooral om de wensen van de interne klant te vertalen naar eisen & wensen, om slim in te kopen en per project kritisch te kijken naar het doel van en de manier waarop een aanbesteding vorm gegeven kan worden. Als interim inkoop specialist of contractmanager kan LIFE aanbestedingen uitvoeren en contracten beheren. Standaard wordt aandacht besteed aan duurzaamheid.

Wilt u vrijblijvend van gedachten wisselen over dit onderwerp en wat LIFE daarin eventueel voor u zou kunnen betekenen, neem dan contact op.